Vario Alkoven 1200 i Concorde Centurion 1200 (Kamper iz Snova)

Vrhunski kamperi bazirani na Mercedes-Benz Antosu i Actrosu bili su zvijezde Caravan salona u Düsseldorfu.

Proizvođač kampera Concorde iz Ashbacha je na krajnje zanimljiv način preradio Mercedes-Benz Antos i Actros 2542 s GigaSpace kabinom.

Vario Alkoven 1200 je baziran na Antosu, te sadrži namještaj izrađen od američke trešnje. Radne podloge u kuhinji i pod u kupaonici su iz pravog kamena, naslonjači su presvučeni pravom kožom a specijalisti iz Bohmtea su uz majstorski izrađene drvene reljefe ubacili i staklene ormariće, dva TV-a od 32 inča, centralni usisavač, te perilice suđa i rublja.

Radne podloge u kuhinji i pod u kupaonici su iz pravog kamena, naslonjači su presvučeni pravom kožom tu su i dva TV-a od 32 inča, centralni usisavač, te perilice suđa i rublja,…

Vrata osigurava sigurnosna kamera, a u stražnjoj garaži se nalazi Mercedes-Benz SLK, savršeno kampersko pomoćno vozilo. Vario Alkoven 1200 je baziran na Mercedes-Benz Antosu 2543 L sa slim M kabinom, bi-ksenonom, zračnim ovjesom i Active Brake assistom 3, dug je 12 m a širok četiri, uz dva proširenja na hidraulični pogon.

Concorde Centurion 1200 izveden je na Actrosu i s ukupnom duljinom od 12 m i širinom od 3,85 m i spada u super-klasu kampera, što se ocrtava i u interijeru; dnevni boravak u tamnom orahu s crnim površinama u visokom sjaju, kompletna kuhinja s LED osvjetljenjem, podno grijanje – sve je tu.

Spavaća soba s bračnim krevetom se nalazi točno iznad garaže. Da, dobro ste pročitali, jer ispod kreveta postoji garaža s prilaznom rampom, a iznad kreveta je garaža za bicikle.

 

Concorde Centurion 1200 izveden je na Actrosu i ima dnevni boravak u tamnom orahu s crnim površinama u visokom sjaju, kompletna kuhinja s LED osvjetljenjem, podno grijanje, itd.

Zvuči kao odmor iz snova u kamperima iz snova? Upravo tako.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *